Skip to content

Renovering Av Hjemmet Ditt

Å takle oppussingsoppgaver er noe mange synes er et skremmende prospekt. Alt som trengs for vellykkede prosjekter er imidlertid kunnskap om de beste materialene og metodene. Bruk disse tipsene til å jobbe med din neste jobb, så er du godt i gang med å skape drømmeboligen din.

Bruk vifter så mye som mulig for å holde hjemmet kjølig og behagelig om sommeren. Takvifter kan være spesielt gode til å kjøle ned et rom fordi de forbedrer rommets sirkulasjon. Bruken av disse viftene kan påvirke bruken av sentralvarme og luftsystem, noe som reduserer energikostnadene.

Bruk en våt svamp på gipsplaten. I stedet for å slipe gipsveggsømmer, bør du bruke en svamp. Hvis du øver, kan du bruke en våt svamp like effektivt som å bruke sandpapir. Imidlertid lar en svamp deg unngå den største ulempen med sliping – støv.

Patch hullene i veggene dine med tannkrem! Ja, dette er definitivt et midlertidig deksel, men det fungerer for å skjule et stygt hull til du kan finne materialene for en mer permanent løsning. Bruk hvit tannkrem og murs det inn i hullet med en smørkniv.

Få nye metallarmaturer til badet ditt. Det er mange nye utseende og alternativer for håndklestativ, gardinstenger og andre baderomsarmaturer. Det er vanlig at husforbedringsutsalg bærer slike ting i grupper for å lette enkel installasjon.

Selv om du ikke bruker peisen din mye, er det viktig å få skorsteinen inspisert og rengjort regelmessig av en profesjonell. Vedfyring kan føre til at kreosot samler seg, og det kan føre til skorstein. Unngå å brenne steintre som furu for å holde kreosot under kontroll etter rengjøring.

Hvis du reiser ofte og forlater huset uten tilsyn, bør du vurdere å installere timerlys i hjemmet ditt. Disse lysene tennes i henhold til en programmert tidsplan – som ser ut til at hjemmet er okkupert – selv når det ikke er det. Dette er et effektivt avskrekkende middel for innbruddstyver som ser etter ledige hjem når de jakter på potensielle mål.

Strategisk plasserte speil, kan tilføre ethvert rom visuell interesse og få området til å føles mer romslig. Dette er spesielt nyttig på små bad. Bruk speil med klebrig bakside fra et hvilket som helst forbedringssenter, for å skape en særegen design, som gir innvirkning og en illusjon av mer plass. Dette prosjektet kan enkelt oppnås på under en time og med, så lite som femti dollar.

Lys opp spisestuen med duk. Ved å bruke duker og løpere på spisebordet, kan du oppnå et unikt utseende som kan endres med hver sesong. I tillegg til å skape et attraktivt spisemiljø, beskytter de bordet ditt mot riper. Prøv å velge et materiale som er lett vaskbart og flekkbestandig.

Å jobbe med å forbedre ditt eget hjem er noe som skremmer mange. Nøkkelen til å lykkes i et slikt forsøk er å bevæpne deg med riktig informasjon før du begynner. Ved å bruke tipsene og rådene i denne artikkelen får du den utdannelsen som er nødvendig for å øke appell og verdi i hjemmet ditt.

Comments are Closed on this Post