Skip to content

Ekspertråd Om Ditt Neste Oppussingsprosjekt

Hvis du liker å gjøre alt på egen hånd og lære nye ferdigheter, har du sannsynligvis vurdert å gjøre en liten oppussing allerede. Følgende tips er for folk som ønsker å gjøre prosjektene sine selv.

Tenk seriøst på å legge til et svømmebasseng i hagen din. Et basseng kan være et hyggelig tillegg til et hjem. Det noen ikke klarer å innse er at de også er veldig dyre. Ikke bare er det de første kostnadene å vurdere, det er også kostnaden for vanlig vedlikehold. Sørg for at du har penger og tid som kreves for å forhindre at bassengområdet ditt forfaller, før du bruker pengene på det.

Bruk bare tid på praktiske forbedringer i hjemmet. For eksempel et uisolert tillegg i Alaska eller et utendørs boblebad i Arizona. Bygg det du vil, men prøv å ikke gå utover det som vil være nyttig i klimaet ditt.

Resirkuler plastflasker for bruk som ledningsholdere! Mindre flasker som pilleflasker fungerer godt for å hindre at små apparatledninger floker seg sammen, og større flasker som olje fra kjøretøyer fungerer utmerket for store butikkforlengelseskabler. Bare rengjør flaskene grundig, kutt av toppen og bunnen, og bruk den resulterende hylsen til ledningene dine.

Etter at oppussingsarbeidet er ferdig, må du ikke sende inn den siste betalingen før du er fornøyd med arbeidet som ble utført. Du kan også foreta «fremdriftsbetalinger», som innebærer å gi entreprenøren små summer i visse trinn i løpet av prosjektet. Ikke betal for arbeid du ikke er fornøyd med.

Velg tepper i stedet for vegg-til-vegg-tepper. Tepper i området kan enkelt flyttes og byttes ut, slik at du kan oppgradere og justere stilen i hjemmet ditt når du vil. I tillegg kan tepper i området rengjøres raskt når de er flekkete; noen ganger kan de til og med settes i vaskemaskinen.

Husker du de irriterende små smykkeskrinene du får med hvert kjøp? Ikke kast dem ut. Bruk dem i stedet til å rengjøre skrivebordet eller baderomsskuffen. Fjern lokkene og klipp boksene sammen for å passe til innsiden av skuffen. Du kan nå bruke dem til å kategorisere og lagre småtingene dine, for eksempel binders, viskelær, notatblokker og andre småting.

Installer karbonmonoksiddetektorer i hjemmet ditt. Karbonmonoksid er en usynlig gass som du ikke kan smake eller lukte. Hvis du inhalerer for mye av det, kan det imidlertid være dødelig. Små barn er spesielt utsatt for giften. Ikke ta sjansen! Disse detektorene er billige og enkle å installere.

Hvis det ser ut til at dusjen og badekaret ditt bygger opp mugg eller lekker litt, kan det være på tide at du tetter igjen. Å fjerne din gamle caulk og sette inn ny bør faktisk gjøres en gang i året som vanlig baderomsvedlikehold. Du kan kjøpe kalk fra en hvilken som helst jernvarehandel til en rimelig pris.

Nå som du har blitt bevæpnet med denne kunnskapen, kan du jobbe hardere og smartere, noe som vil gjøre oppussingsprosjektet ditt mye mer effektivt. Selv vanskelige forbedringer kan være enklere. Huset ditt vil se bedre ut, være mer levelig eller hva hjertet ditt måtte ønske.

Fenomenalt Oppussingsprosjekt

Comments are Closed on this Post